Recept
« Terug naar recepten
Pizza met courgette en pijnboompitten
PT50M
Pizza met courgette en pijnboompitten
Een heerlijk pizza met courgette en pijnboompitten recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
François Boursin
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
www.boursin.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pizza met courgette en pijnboompitten te bereiden
Doe de bloem, gist, zout, water en een eetlepel olijfolie in een kom. Kneed er een soepel deeg van en laat afgedekt 20 minuten rijzen. Vermeng Boursin Cuisine met de tomatenblokjes in een klein schaaltje. Verwarm de oven voor op 220˚C. Rol het deeg uit (veel bloem onder en op het deeg) op de werkbank en leg op een bakplaat. Smeer met een lepel het Boursin/tomatenmengsel uit over het deeg. Beleg de pizza met de courgetteblokjes, pijnboompitten, cherrytomaatjes en de oude kaas. Bak de pizza in ca. 15 minuten af in de voorverwarmde oven.