Recept
« Terug naar recepten
Pizzabaget met tomaten en Hollandse Goudakaas
PT30M
Pizzabaget met tomaten en Hollandse Goudakaas
Een heerlijk pizzabaget met tomaten en hollandse goudakaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Ronny Henri Szostek
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Ronny Henri Szostek
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pizzabaget met tomaten en Hollandse Goudakaas te bereiden
Bak de bagets af in de oven en laat ze even afkoelen en halveer ze dan. Besprenkel met de olijfolie en strijk het uit zodat de olie mooi verdeeld is. Snij de tomaten in fijne schijfjes en de Hollandse Gouda kaas in blokjes en bedek de halve bagets met de kaas en tomaat. verdeel de Parmezaan over de bagets, alsook de kruiden. Bak de bagets in een voorverwarmde oven van 270°C gedurende een vijftal minuten, of totdat de kaas lichtjes bruingebakken is. Dien warm op met b.v een rucolasalade.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Joop zegt:
Linda zegt: