KookJij

Pizzabaget met tomaten en Hollandse Goudakaas

Een heerlijk pizzabaget met tomaten en hollandse goudakaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Ronny Henri Szostek
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pizzabaget met tomaten en Hollandse Goudakaas te bereiden

Bak de bagets af in de oven en laat ze even afkoelen en halveer ze dan. Besprenkel met de olijfolie en strijk het uit zodat de olie mooi verdeeld is. Snij de tomaten in fijne schijfjes en de Hollandse Gouda kaas in blokjes en bedek de halve bagets met de kaas en tomaat. verdeel de Parmezaan over de bagets, alsook de kruiden. Bak de bagets in een voorverwarmde oven van 270°C gedurende een vijftal minuten, of totdat de kaas lichtjes bruingebakken is. Dien warm op met b.v een rucolasalade.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Linda

Linda zegt:
I.p.v. de olijfolie doen wij er kruidenboter op dan de kaas en de tomaten.:p
Joop

Joop zegt:
Ik heb dit recept nu twee keer gebruikt. Het is lekker. De tweede keer heb ik als variatie er nog een plakje ham overheen gedaan.