Recept
« Terug naar recepten
Pizzeta met spinazie en oregano
PT30M
Pizzeta met spinazie en oregano
Een heerlijk pizzeta met spinazie en oregano recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Pizzeta met spinazie en oregano te bereiden
Laat diepvriesspinazie ontdooien.
Spoel verse spinazieblaadjes.
Stoof ze 5 minuten aan in een likje olijfolie. Laat ze goed uitlekken in een vergiet en hak ze grof.
Pel en snipper de ui en de knoflook. Fruit de uisnippers glazig in een likje olijfolie. Voeg er de knoflook, de spinazie, de room en de helft van de oregano aan toe. Kruid met peper en zout.
Laat 2 minuten zacht koken.
Verwarm de oven voor op 210°C.
Verdeel het pizzadeeg in 4 ronde plakjes, of 4 gelijke vierkantjes.
Verdeel het spinaziemengsel over het deeg. Strooi er de gemalen kaas bij en erbovenop de rest van de oregano. Besprenkel met een likje olijfolie.
Bak de pizzeta's 10 minuten in het midden van de oven.
Spoel verse spinazieblaadjes.
Stoof ze 5 minuten aan in een likje olijfolie. Laat ze goed uitlekken in een vergiet en hak ze grof.
Pel en snipper de ui en de knoflook. Fruit de uisnippers glazig in een likje olijfolie. Voeg er de knoflook, de spinazie, de room en de helft van de oregano aan toe. Kruid met peper en zout.
Laat 2 minuten zacht koken.
Verwarm de oven voor op 210°C.
Verdeel het pizzadeeg in 4 ronde plakjes, of 4 gelijke vierkantjes.
Verdeel het spinaziemengsel over het deeg. Strooi er de gemalen kaas bij en erbovenop de rest van de oregano. Besprenkel met een likje olijfolie.
Bak de pizzeta's 10 minuten in het midden van de oven.