Recept
« Terug naar recepten
Pladijs met Coeur de Boeuf en feta
PT30M
Pladijs met Coeur de Boeuf en feta
Een heerlijk pladijs met coeur de boeuf en feta recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Njam.tv
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pladijs met Coeur de Boeuf en feta te bereiden
Spoel de pladijsfilets, dep droog en haal door de gekruide bloem.
Ontvel de tomaten en snijd in dunne plakken. Dresseer op koude borden en kruid met zout en peper. Snijd de feta in blokjes, pers er de citroen over uit en meng met de helft van de olijfolie.
Bak de pladijsfilets in boter. Verhit de rest van de olijfolie en bak de peterselieblaadjes crispy, kruid met zout en laat uitlekken op keukenpapier.
Verdeel de feta over de tomaten, schik er de vis op en garneer met de peterselietakjes en de sjalotringen.
Ontvel de tomaten en snijd in dunne plakken. Dresseer op koude borden en kruid met zout en peper. Snijd de feta in blokjes, pers er de citroen over uit en meng met de helft van de olijfolie.
Bak de pladijsfilets in boter. Verhit de rest van de olijfolie en bak de peterselieblaadjes crispy, kruid met zout en laat uitlekken op keukenpapier.
Verdeel de feta over de tomaten, schik er de vis op en garneer met de peterselietakjes en de sjalotringen.