Recept
« Terug naar recepten
Pladijsrolletjes met Belgische kaas
PT30M
Pladijsrolletjes met Belgische kaas
Een heerlijk pladijsrolletjes met belgische kaas recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
vishandel Vandermaesen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pladijsrolletjes met Belgische kaas te bereiden
De filets degelijk spoelen onder stromend water en afdrogen.
Maak een homogene pasta met de kaas, de boter, paprikapoeder en een weinig fijn gehakte peterselie en sjalot. Bestrijk 1 filet met pasta en leg er een andere op.
Boter een ovenschotel en leg er de 4 porties in; bestrooi eventueel met nog een weinig kaas.
In een voorverwarmde oven, ongeveer 15 à 20 minuten gratineren.
Maak een homogene pasta met de kaas, de boter, paprikapoeder en een weinig fijn gehakte peterselie en sjalot. Bestrijk 1 filet met pasta en leg er een andere op.
Boter een ovenschotel en leg er de 4 porties in; bestrooi eventueel met nog een weinig kaas.
In een voorverwarmde oven, ongeveer 15 à 20 minuten gratineren.