KookJij

Po pia taud

Een heerlijk po pia taud recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 57 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Thailand
Keuken: Oosterse
Bron: R. Guerand
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Po pia taud te bereiden

Verhit de olie in een wok of koekenpan en bak de knoflook, het vlees, wortels, bleekselderij en chilipeper een paar minuten totdat het vlees gaar is en de groenten zacht worden.
Doe de lente-uitjes, gember, koriander, vissaus en mie erbij.
Verwarm alles door en door op een laag vuur.
Leg een loempiavel op een schoon werkblad.
Leg wat vulling in een hoek.
Rol het op en vouw de hoeken helemaal om zodat de vulling is ingesloten.
Doe een loempiavel tegelijk en bewaar de rest in een vochtige doek om indrogen te voorkomen.
Frituur de loempia's vlak voor het opdienen in 3 tot 4 minuten knapperig en goudbruin.
Serveer ze met een zoete chilisaus.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst