Recept
« Terug naar recepten
Poesta schotel
PT40M
Poesta schotel
Een heerlijk poesta schotel recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Frida Vermond
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Poesta schotel te bereiden
Het vlees in blokjes van 2 cm snijden en in de hete boter snel bruin bakken.
De ui en paprika klein snijden en erbij doen.
Met peper, zout, suiker en naar verkiezing karwijzaad op smaak brengen.
De bloem erover strooien en licht bruin laten worden.
De bouillon al roerende erbij gieten en de massa ca 20 minuten laten stoven.'De augurkjes klein snijden, door het gerecht roeren en pikant op smaak afmaken.
De ui en paprika klein snijden en erbij doen.
Met peper, zout, suiker en naar verkiezing karwijzaad op smaak brengen.
De bloem erover strooien en licht bruin laten worden.
De bouillon al roerende erbij gieten en de massa ca 20 minuten laten stoven.'De augurkjes klein snijden, door het gerecht roeren en pikant op smaak afmaken.
fvermond zegt: