Recept
« Terug naar recepten
Pollo al Diabolo (duivelse kip)
PT45M
Pollo al Diabolo (duivelse kip)
Een heerlijk pollo al diabolo (duivelse kip) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pollo al Diabolo (duivelse kip) te bereiden
Met een vleesschaar langs de rug van de kippen knippen en de ruggegraat eruit knippen,kippen een beetje platkloppen en van binnen en buiten bestrooien met cayennepepet,peper en zout.Rozemarijn afspoelen,droogdeppen en fijnhakken en de kippen ermee kruiden.In een casserole de olijfolie verhitten en de kippen aan alle beide kanten aanbraden.De kippen in de oven ca.30-35 min.grilleren.Af en toe omdraaien.
bobby zegt: