KookJij

Pollo Italia con risotto

Een heerlijk pollo italia con risotto recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Gevogelte
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eigen recept
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pollo Italia con risotto te bereiden

In de olie de drumsticks licht aanbakken. Klein gesneden paprika en tomatenblokjes over de kip verdelen. Na tien minuten de rozemarijn (kleingesneden) oregano en de knoflookteen in plakjes gesneden toevoegen en met tomaat en paprika door de kippenpootjes verdelen. De ontbijtspek in kleinere stukken snijden en ook verdelen over de kip. Pan afdekken en op een rustig vuurtje 30 minuten laten smoren. Tussendoor een keer goed doorroeren. Pas bij het serveren de basilicum erover strooien.

De risotto bereiden met toevoeging van 1 takje rozemarijn, 1-2 takjes oregano en een half fijngehakt teentje knoflook al bij het aanbakken van de rijst in de olie.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst