Recept
« Terug naar recepten
Pompiebrood met kaantjes en reuzel ( zie opm)
PT15M
Pompiebrood met kaantjes en reuzel ( zie opm)
Een heerlijk pompiebrood met kaantjes en reuzel ( zie opm) recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eric Swaghoven
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pompiebrood met kaantjes en reuzel ( zie opm) te bereiden
Dat is hier niet van toepassing.
Je moet alleen zoren dat je goede kaantjes met reuzel krijgt van de slager.
Zorg ervoor dat de kaantjes lekker krokant zijn
Je moet alleen zoren dat je goede kaantjes met reuzel krijgt van de slager.
Zorg ervoor dat de kaantjes lekker krokant zijn
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
bertal zegt:
Dat is toch geweldig, dat we nog oude herinneringen kunnen ophalen,:);)
succes met het koken.
m.v.g. Bert Allers
sannie zegt:
in de oorlog hadden we reuzel en daar werd stroop doorgeroert
heerlijk op brood ,het hete Sropievet!
bertal zegt:
Dit recept is van een sterrenrestaurant.
Valuas in Venlo.
Heerlijk, bedankt voor je leuke reactie:);)
m.v.g. Bert Allers
sannie zegt:
ja je nu ook stropievet maken??
is goed koop eten in deze dure tijd!!
groeten sannie