KookJij

Pompiebrood met kaantjes en reuzel ( zie opm)

Een heerlijk pompiebrood met kaantjes en reuzel ( zie opm) recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Amuse
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eric Swaghoven
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pompiebrood met kaantjes en reuzel ( zie opm) te bereiden

Dat is hier niet van toepassing.
Je moet alleen zoren dat je goede kaantjes met reuzel krijgt van de slager.
Zorg ervoor dat de kaantjes lekker krokant zijn

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

sannie

sannie zegt:
dag Bertal
ja je nu ook stropievet maken??
is goed koop eten in deze dure tijd!!
groeten sannie
bertal

bertal zegt:
sannie,
Dat is toch geweldig, dat we nog oude herinneringen kunnen ophalen,:);)
succes met het koken.
m.v.g. Bert Allers
sannie

sannie zegt:
vanavond kaantjes en reuzel gemaakt ,we hebben ons varken geslacht
in de oorlog hadden we reuzel en daar werd stroop doorgeroert
heerlijk op brood ,het hete Sropievet!
bertal

bertal zegt:
yvonne groenendijk:
Dit recept is van een sterrenrestaurant.
Valuas in Venlo.
Heerlijk, bedankt voor je leuke reactie:);)
m.v.g. Bert Allers
yvonne groenendijk

yvonne groenendijk zegt:
lekker hoor af en toe moet kunnen van genieten want alles gaat verdwijnen van vroeger