Recept
« Terug naar recepten
Pompoen en aardappels uit de oven
PT70M
Pompoen en aardappels uit de oven
Een heerlijk pompoen en aardappels uit de oven recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Flavia Vasco de Sousa
Bereidingstijd:
70 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Toprecepten : Feestelijk eten thuis
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pompoen en aardappels uit de oven te bereiden
Oven op 220°C.
Pompoenen en aardappels schillen en in grote stukken snijden.
Meng pompoen en aardappels en knoflook in de ovenschaal en giet er wat olijfolie over.
Schuif de ovenschaal ± 1 uur onbedekt in de oven of tot pompoenen en aardappels gaar en lichtbruin zijn.
Als het gerecht bijna klaar is rozemarijn en zout over strooien.
Pompoenen en aardappels schillen en in grote stukken snijden.
Meng pompoen en aardappels en knoflook in de ovenschaal en giet er wat olijfolie over.
Schuif de ovenschaal ± 1 uur onbedekt in de oven of tot pompoenen en aardappels gaar en lichtbruin zijn.
Als het gerecht bijna klaar is rozemarijn en zout over strooien.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
fabita zegt:
Gr:p
Jeannine Van Immerseel zegt: