KookJij

Pompoen en aardappels uit de oven

Een heerlijk pompoen en aardappels uit de oven recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 70 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Toprecepten : Feestelijk eten thuis
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pompoen en aardappels uit de oven te bereiden

Oven op 220°C.
Pompoenen en aardappels schillen en in grote stukken snijden.
Meng pompoen en aardappels en knoflook in de ovenschaal en giet er wat olijfolie over.
Schuif de ovenschaal ± 1 uur onbedekt in de oven of tot pompoenen en aardappels gaar en lichtbruin zijn.
Als het gerecht bijna klaar is rozemarijn en zout over strooien.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Jeannine Van Immerseel

Jeannine Van Immerseel zegt:
Heb het klaargemaakt en is goedgekeurd, dus verhuizen van favorieten naar eigen kookboek; Dank je Flavia
fabita

fabita zegt:
Ik heb het opgegeven als bijgerecht omdat we het meestal met gebakken/gebraden vlees eten. Maar wil je het zonder vlees dan lijkt me een salade idd prima bij.
Gr:p
Barbara Metz

Barbara Metz zegt:
Eet je dit alleen zo? Of maak je er een salade bij?
Komt er ook een vleesgerecht bij?;)