Recept
« Terug naar recepten
Pompoen runderstoofpot van La Place
PT150M
Pompoen runderstoofpot van La Place
Met dank aan La Place die gewoon zijn/haar lekkere recepten on-line
plaatst zodat we niet alleen in de restaurants maar ook thuis kunnen
genieten van de lekkerste heerlijkheden.
Recept van:
Wilmie Willemse
Bereidingstijd:
150 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
La Place/ aangepast en in eigen keuken gemaakt en gefotografeerd
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pompoen runderstoofpot van La Place te bereiden
- Snijd de runderlappen in blokjes en snijd de uien in ringen. Verwarm de olijfolie in een braadpan en bak de uien tot ze een licht goud-gele kleur krijgen en voeg daarna het vlees toe.
- Voeg 500 ml heet water, een bouillonblokje, de laurierblaadjes, kruidnagels en 1 eetlepel azijn toe. Laat het vlees 2 uur zachtjes stoven met de deksel op de pan.
- Schil de pompoen en snijd deze in blokjes. Voeg de pompoen na 2 uur stoven toe. Voeg ook de tak rozemarijn toe aan de stoofschotel. Laat de pompoen nog 20 minuten stoven.
Mijn kookverhaal (Wilmie Willemse)
Ik heb de stoofpot met aardappeltjes uit de oven geserveerd maar je kunt er ook rijst of aardappelpuree bij geven.