Recept
« Terug naar recepten
Pompoenpannenkoekjes
PT30M
Pompoenpannenkoekjes
Een heerlijk pompoenpannenkoekjes recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annette Sieger
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4/6 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Rusland
Keuken:
Europese
Bron:
Beste Recepten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pompoenpannenkoekjes te bereiden
Pompoen schillen, ontpitten en laten koken tot het zacht is en dan een zachte puree ervan prakken of met stafmixer bewerken.
Bakmeel zout suiker en eieren toevoegen.
Verhit wat olie in de pan en leeg een lepel van dit mengsel in de pan . Bak je pannenkoekjes op een middelmatig vuurtje, bak deze tot de rand begint te kleuren, omkeren en de andere zijde zachtjes bakken.
Warm serveren met jam, honing, zure room, en/of alle soorten vruchtencompotes enz..
Bakmeel zout suiker en eieren toevoegen.
Verhit wat olie in de pan en leeg een lepel van dit mengsel in de pan . Bak je pannenkoekjes op een middelmatig vuurtje, bak deze tot de rand begint te kleuren, omkeren en de andere zijde zachtjes bakken.
Warm serveren met jam, honing, zure room, en/of alle soorten vruchtencompotes enz..
pietje zegt: