*Kan gebruikt worden bij gegrillde of gebakken vis,vlees-
gerechten
Recept
« Terug naar recepten
Pompoenpittenpesto
PT30M
Pompoenpittenpesto
Een heerlijk pompoenpittenpesto recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Sauzen
- > Sauzen & dressings - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Italiaanse familie en enigszins bewerkt door mij.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pompoenpittenpesto te bereiden
*Rooster de pompoenpitten in een droge pan,niet bruinen
*Fruit de uien,lombok en knoflook aan tot glazig
*Doe nu alles behalve de olijf olie in de keukenmachine en
pureer tot een pasta.Hierbij doen we dan de olie om er een smeuig geheel van te maken.
*Breng op smaak met veel peper
*Fruit de uien,lombok en knoflook aan tot glazig
*Doe nu alles behalve de olijf olie in de keukenmachine en
pureer tot een pasta.Hierbij doen we dan de olie om er een smeuig geheel van te maken.
*Breng op smaak met veel peper