Recept
« Terug naar recepten
Pompoensoep met knolselder
PT30M
Pompoensoep met knolselder
Een heerlijk pompoensoep met knolselder recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jeannine Van Immerseel
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Jeannine Van Immerseel
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pompoensoep met knolselder te bereiden
Snij de gekuiste pompoen en knolselder in blokjes. Verhit de boter en laat de gesnipperde ui hierin glazig worden, voeg pompoen en knolselder toe, giet warme bouillon eroverheen en laat het geheel onder deksel 15 minuten sudderen.
Pureer de soep, breng ze op smaak met zout en nootmuskaat en garneer met gehakte kervel.
Pureer de soep, breng ze op smaak met zout en nootmuskaat en garneer met gehakte kervel.
jos zegt: