Recept
« Terug naar recepten
Poon met verse dragon en kerstomaat
PT20M
Poon met verse dragon en kerstomaat
Een heerlijk poon met verse dragon en kerstomaat recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
vishandel Vandermaesen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Poon met verse dragon en kerstomaat te bereiden
Kruid de poonfilets met peper en zout, strijk ze in met olijfolie en gaar ze op de grill.
Pel de kerstomaatjes en hak de dragonblaadjes fijn (enkele blaadjes opzij houden).
Stoof de kerstomaatjes, de gehakte dragon en roze peper in olijfolie tot een smeuïge puree.
Meng 0,5 dl sojasaus met 0,5 dl water en breng op smaak met enkele druppels balsamico-azijn en peper.
Leg de poonfilets op het bord, schik de gestoofde tomaten-dragon ernaast en lepel de sojasaus erlangs. Versier met enkel dragonblaadjes en serveer met pasta (fettucini of tagliatelle).
Pel de kerstomaatjes en hak de dragonblaadjes fijn (enkele blaadjes opzij houden).
Stoof de kerstomaatjes, de gehakte dragon en roze peper in olijfolie tot een smeuïge puree.
Meng 0,5 dl sojasaus met 0,5 dl water en breng op smaak met enkele druppels balsamico-azijn en peper.
Leg de poonfilets op het bord, schik de gestoofde tomaten-dragon ernaast en lepel de sojasaus erlangs. Versier met enkel dragonblaadjes en serveer met pasta (fettucini of tagliatelle).