KookJij

Pottekes kaaremis

Een heerlijk pottekes kaaremis recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pottekes kaaremis te bereiden

Kabeljauw insmeren met mosterd en kruiden met de seafood mix.
Steam deze gaar.
Sjalotjes fijn snijden en even opwokken in olijfolie voeg lamsoren, tomaatjes en zeekraal toe.
Als laatste de pasta eronder samen met de kabeljauw.
Serveer zeer warm en garneer af met grijs garnalen en bladpeterselie.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.
Vertaling titel: het (op) eten van de restjes van gisteren.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst