Klik op foto om te vergroten.
Vertaling titel: het (op) eten van de restjes van gisteren.
Recept
« Terug naar recepten
Pottekes kaaremis
PT20M
Pottekes kaaremis
Een heerlijk pottekes kaaremis recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pottekes kaaremis te bereiden
Kabeljauw insmeren met mosterd en kruiden met de seafood mix.
Steam deze gaar.
Sjalotjes fijn snijden en even opwokken in olijfolie voeg lamsoren, tomaatjes en zeekraal toe.
Als laatste de pasta eronder samen met de kabeljauw.
Serveer zeer warm en garneer af met grijs garnalen en bladpeterselie.
Steam deze gaar.
Sjalotjes fijn snijden en even opwokken in olijfolie voeg lamsoren, tomaatjes en zeekraal toe.
Als laatste de pasta eronder samen met de kabeljauw.
Serveer zeer warm en garneer af met grijs garnalen en bladpeterselie.