Recepten uit de doos van Derbyke & Elmo augustus 2011.
Klik op foto om te vergroten.
Recept
« Terug naar recepten
Prinsessenboontjes met tomaat in een romig sausje
PT20M
Prinsessenboontjes met tomaat in een romig sausje
Een heerlijk prinsessenboontjes met tomaat in een romig sausje recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Prinsessenboontjes met tomaat in een romig sausje te bereiden
Kook de boontjes beetgaar in licht gezouten kokend water, giet af.
Stoof de fijn gesneden ajuin aan in een beetje boter voeg de tomaat in stukjes gesneden evenzeer de boontjes toe.
Kruid naar smaak af en voeg de kaas en room toe.
Serveer zeer warm.
Stoof de fijn gesneden ajuin aan in een beetje boter voeg de tomaat in stukjes gesneden evenzeer de boontjes toe.
Kruid naar smaak af en voeg de kaas en room toe.
Serveer zeer warm.