KookJij

Provençaalse sperziebonen

Een heerlijk provençaalse sperziebonen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Provençaalse sperziebonen te bereiden

Maak de sperziebonen schoon en verwijder eventuele draden.
Was de tomaten, snijd ze in vieren, verwijder de pitjes en snijd in stukken.
Pel de knoflook en snijd fijn. Zet apart.
Blancheer de bonen ca. 2 min. in een pan met kokend water en zout.
Giet af en laat goed uitlekken.
Doe de sperziebonen weer in de pan.
Voeg olijfolie, knoflook en tomaten toe, breng op smaak en meng alles goed door elkaar.
Verwarm de groenten op een laag vuur.
Meng er de peterselie door en breng het geheel nogmaals op smaak.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst