Recept
« Terug naar recepten
Provençaalse zalm
PT25M
Provençaalse zalm
Zalm, tomaat en geitenkaas een perfecte combinatie!
Recept van:
Els Meeuwsen
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
445 kCal energie
34 Gram eiwit
33 Gram vet
6 Gram koolhydraten
34 Gram eiwit
33 Gram vet
6 Gram koolhydraten
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
super de boer
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Provençaalse zalm te bereiden
Verwarm de oven voor op 200˚C (hetelucht 180˚C).
Bestrijk de zalmfilets met olie en bestrooi ze met zout, peper en de Provençaalse kruiden.
Verdeel de tomaatjes en vis over één grote of vier kleine ovenschaaltjes.
Verkruimel de geitenkaas over de zalmfilets en besprenkel de geitenkaas met honing.
Laat ca. 15 min. in het midden van de oven garen.
Neem de schaaltjes uit de oven en garneer de vis met blaadjes basilicum.
Serveer in de ovenschaaltjes
Bestrijk de zalmfilets met olie en bestrooi ze met zout, peper en de Provençaalse kruiden.
Verdeel de tomaatjes en vis over één grote of vier kleine ovenschaaltjes.
Verkruimel de geitenkaas over de zalmfilets en besprenkel de geitenkaas met honing.
Laat ca. 15 min. in het midden van de oven garen.
Neem de schaaltjes uit de oven en garneer de vis met blaadjes basilicum.
Serveer in de ovenschaaltjes