Tip : je kunt ook sugarsnaps gebruiken in plaats van de komkommer en een rode paprika in plaats van de tomaten.
Je kan ook nog een fijngehakt papertje door de dressing doen als je daar van houd.
Recept
« Terug naar recepten
Pulled chicken in een slablaadje
PT25M
Pulled chicken in een slablaadje
Dit recept heb ik van de week pas geprobeerd, vond hem zelf erg lekker
Recept van:
marcel knol
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pulled chicken in een slablaadje te bereiden
- Bestrooi de kippendijfilet met cayennepeper.
- Kook de kippendijen zachtjes in de bouillon met de knoflook en gember circa 15 minuten gaar.
- Schep de kip uit de pan en laat afkoelen.
- Gebruik de bouillon eventueel voor een soep.
- Snijd de komkommer en tomaten in kleine dobbelsteentjes en meng dit met de helft van de olijfolie.
- Meng de rest van de olijfolie met de ingredienten voor de dressing en breng op smaak met zout en peper.
- Trek met 2 vorken het kippenvlees uit elkaar.
- Verhit een koekenpan en doe hier een klein scheutje olie in en bak het kippenvlees nog even aan tot deze goud bruin is.
- Vul de slablaadjes met wortel, rettich, kip en de tomaten komkommermengsel en giet de dressing erover.