Recept
« Terug naar recepten
Puree met prei en pesto
PT30M
Puree met prei en pesto
Een heerlijk puree met prei en pesto recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Njam.tv
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Puree met prei en pesto te bereiden
Kook de aardappelen in 20 minuten in gezouten water gaar. Verhit de boter en bak hierin de prei in ca. 6 minuten zacht. Verhit de melk, knoflook, rode pesto en wat peper in een steelpannetje maar laat de melk niet koken.
Giet de aardappelen af en laat ze even droog stomen. Voeg de prei en warme melk met pesto toe en stamp met een stamper tot een grove puree. Roer de Parmezaanse kaas erdoor en breng op smaak met peper en zout.
Giet de aardappelen af en laat ze even droog stomen. Voeg de prei en warme melk met pesto toe en stamp met een stamper tot een grove puree. Roer de Parmezaanse kaas erdoor en breng op smaak met peper en zout.