Recept
« Terug naar recepten
Puree met ui en tomaten
PT30M
Puree met ui en tomaten
Een heerlijk puree met ui en tomaten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Njam.tv
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Puree met ui en tomaten te bereiden
Kook de aardappelen in weinig gezouten water in 20 min. gaar. Verhit de helft van de boter en fruit de ui hierin. Voeg de knoflook en kerriepoeder toe en fruit even mee. Roer op een zacht vuur de roomkaas en tomatenblokjes eronder.
Giet de aardappelen af en stoom ze in ca. 5 minuten droog. Voeg de warme melk, de resterende boter en peper toe en stamp dit tot een luchtige puree. Roer het tomaten en ui mengsel samen met de geraspte kaas door de aardappelpuree. Garneer de puree met de peterselie.
Giet de aardappelen af en stoom ze in ca. 5 minuten droog. Voeg de warme melk, de resterende boter en peper toe en stamp dit tot een luchtige puree. Roer het tomaten en ui mengsel samen met de geraspte kaas door de aardappelpuree. Garneer de puree met de peterselie.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
gea zegt:
fijnproever zegt:
gea zegt:
fijnproever zegt: