Recept
« Terug naar recepten
Quiche met ham en cheddar
PT60M
Quiche met ham en cheddar
Een heerlijk quiche met ham en cheddar recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Quiche met ham en cheddar te bereiden
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Bekleed een taartvorm met het bladerdeeg en bak deze 8 á 10 minuten in de oven totdat de randen bruin beginnen te worden. (Mocht het midden van de taartvorm omhoog komen kan u deze met de achterkant van een houten lepel voorzichtig terugduwen.)
Meng in een kom de eieren, melk, bloem en Parmezaanse kaas goed door met een garde.
Leg de ham, reepjes tomaat, ui en Cheddar kaas in laagjes in de gedeeltelijk gebakken taartbodem en giet vervolgens het eimengsel hier overheen.
Bedek de randen van de quiche met aluminiumfolie zodat deze niet te veel bruinen en bak de quiche vervolgens gedurende 25 á 35 minuten af totdat uw mes schoon blijft als u hem in het midden van de quiche prikt.
Laat de quiche 10 minuten afkoelen voordat u hem serveert.
Bekleed een taartvorm met het bladerdeeg en bak deze 8 á 10 minuten in de oven totdat de randen bruin beginnen te worden. (Mocht het midden van de taartvorm omhoog komen kan u deze met de achterkant van een houten lepel voorzichtig terugduwen.)
Meng in een kom de eieren, melk, bloem en Parmezaanse kaas goed door met een garde.
Leg de ham, reepjes tomaat, ui en Cheddar kaas in laagjes in de gedeeltelijk gebakken taartbodem en giet vervolgens het eimengsel hier overheen.
Bedek de randen van de quiche met aluminiumfolie zodat deze niet te veel bruinen en bak de quiche vervolgens gedurende 25 á 35 minuten af totdat uw mes schoon blijft als u hem in het midden van de quiche prikt.
Laat de quiche 10 minuten afkoelen voordat u hem serveert.