Recept
« Terug naar recepten
Quorn wokreepjes met rode peper bouillon
PT30M
Quorn wokreepjes met rode peper bouillon
Een heerlijk quorn wokreepjes met rode peper bouillon recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
evyquorn.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Quorn wokreepjes met rode peper bouillon te bereiden
Leg de Quorn wokreepjes in een kom samen met de Chinese 5-kruidenpoeder en mix zodat de kruiden goed verdeeld zijn over het mengsel. Voeg de sojasaus en de Schezuan saus toe, roer goed, dek af en laat marineren.
Giet de groentebouillon samen met de gember en de look in een grote sauspan. Breng aan de kook, verminder de temperatuur, dek af en laat een 5-tal minuten sudderen.
Voeg de pak choi, de rode peper en de gemarineerde Quorn steak strips samen. Roer en laat een 2 à 3 minuten sudderen. Voeg daarbij vervolgens de noedels en laat nog 2 à 3 minuten goed doorkoken.
Voeg net voor het opdienen de helft van de lente-uien en de peterselie toe. Doe in kommetjes en werk af met de resterende lente-uien en peterselie. Dien onmiddellijk op.