Recept
« Terug naar recepten
Raapsteeltjes met ei
PT9M
Raapsteeltjes met ei
Een heerlijk raapsteeltjes met ei recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Raapsteeltjes met ei te bereiden
Kook de eieren hard, pel de eieren en snijd ze in stukjes.
Was de raapstelen en snijd ze in stukjes.
Fruit de gesnipperde ui in olie en voeg er de raapsteeltjes aan toe. Laat het 3 minuten stoven.
Roer een paar maal om en voeg tijm, room, eistukjes en eventueel rozijnen toe.
Laat nog een paar minuten op een laag pitje staan.
Maak op smaak met peper en zout.
Strooi er geraspte kaas over.
Serveer bij aardappelpuree of pasta.
Was de raapstelen en snijd ze in stukjes.
Fruit de gesnipperde ui in olie en voeg er de raapsteeltjes aan toe. Laat het 3 minuten stoven.
Roer een paar maal om en voeg tijm, room, eistukjes en eventueel rozijnen toe.
Laat nog een paar minuten op een laag pitje staan.
Maak op smaak met peper en zout.
Strooi er geraspte kaas over.
Serveer bij aardappelpuree of pasta.