Recept
« Terug naar recepten
Raapstelenstamp met friese nagelkaas
PT30M
Raapstelenstamp met friese nagelkaas
Een heerlijk raapstelenstamp met friese nagelkaas recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Raapstelenstamp met friese nagelkaas te bereiden
Kook de aardappelen in 25 minuten in water met een beetje zout.Snijd de wortels van de raapstelen,was en droog ze in de slacentrifuge.Snijd de kaas in kleine blokjes.Snijd de uien fijn en bak ze in een koekenpan in 3 eetlepels olie.Pureer de aardappelen.Verwarm beker melk in de magnetron.Voeg zoveel melk toe totdat de puree smeuïg is.Bak de helft van de raapstelen mee met de uien tot ze slinken.Voeg toe aan de puree samen met de rest van de raapstelen.Doe de kaas erbij en goed doorwarmen.Op smaak brengen met peper en zout
bita zegt: