Recept
« Terug naar recepten
Radijsjes op olie
PT30M
Radijsjes op olie
Een heerlijk radijsjes op olie recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
nvt personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
cucina italia
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Radijsjes op olie te bereiden
Maak de radijsjes schoon en leg ze in koud water.breng 300 mililiter water met de wijnazijn aan de kook.voeg de olie toe en de spaanse peper.voeg dan de suiker,zout,tijm en rozemarijn toe.laat de radijsjes 7 minuten meekoken,giet ze af en laat ze afkoelen.doe ze in een weckpot,bedek ze met olie,sluit af en steriliseer ze.