KookJij

ragout van gestoofd kalfsvlees met paprika

Een heerlijk ragout van gestoofd kalfsvlees met paprika recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 80 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe ragout van gestoofd kalfsvlees met paprika te bereiden

Snijd het vlees in flinke dobbelstenen.Maak de paprika schoon en snijd ze in blokjes.Schep wat zout,peper en paprikapoeder door de bloem.Wentel de stukken vlees door het bloemmengsel.Verhit de boter in een braadpan en bak de stukken vlees hierin rondom bruin.Neem het vlees uit de pan.Laat in de resterende boter de ui fruiten.Voeg tijdens het fruiten de knoflook toe.Doe het vlees terug in de pan en schep het goed om.strooi de bloem erover. en roer het goed door.Leg het laurierblad erbij en schenk de warme wijn en de kokende bouillon er onder goed roeren.Blijf zolang roeren tot een licht gebonden saus is ontstaan.Zet het vuur klein en leg de deksel op de pan.Laat n=het nu 60 min sudderenSchep de inhoud van de pan geregeld goed om.Voeg 10 min voor het einde van de stooftijd de blokjes paprika en tomaat erbij.Roer alles goed door elkaar.Roer nu de madeira en de tomatenketchup door.Verwijder het laurierblad.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst