Recept
« Terug naar recepten
Rapido ovenschotel met vis
PT60M
Rapido ovenschotel met vis
Een heerlijk rapido ovenschotel met vis recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Tania Heeren
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
3-4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
14
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rapido ovenschotel met vis te bereiden
Maak de aardappelpuree met driekwart van het opgegeven vocht volgens de richtlijnen op het pakje en roer er de spinazie a la crème en een snufje nootmuskaat door. In een ingevette ovenschaal op de bodem drukken. De vis bestrooien met een beetje zout en peper en op het aardappelmengsel leggen. De snijboontjes enkele minuten blancheren en goed uit laten lekken. Daarna op de vis verdelen. Boter smelten en bloem toevoegen. Beetje bij beetje de melk erbij voegen totdat je een mooie dikvloeibare saus overhoudt. 50 gram van de geraspte kaas door de saus roeren en deze uitschenken over de snijboontjes. Nog een beetje geraspte kaas verdelen over de schotel en in een op 180°C voorverwarmde oven gedurende ongeveer 35 minuten laten afbakken.
Tania zegt: