Recept
« Terug naar recepten
Ratatouille
PT40M
Ratatouille
Een heerlijk ratatouille recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Ratatouille te bereiden
1. Verwarm de oven voor op 200°C.
2. Maak de groenten schoon. Snij de courgette en de aubergine eerst in plakjes van 1 cm dik en verdeel ze dan in kwartjes.
3. Snij de paprika in reepjes. Pel de tomaten, snij ze in fijne partjes.
4. Vermeng de gepelde en geplette knoflook met de olijfolie en de tomatenpuree, en een snuifje peper en zout.
5. Schep in 4 grote vellen bakpapier 1 eetlepel tomatencoulis. Verdeel er de groenten over. Leg er de tijm en de rozemarijn bij.
6. Vouw de pakketjes hermetisch dicht.
7. Zet ze ongeveer 20 minuten in het midden van de hete oven.
8. Lekker met rijst of stokbrood.
2. Maak de groenten schoon. Snij de courgette en de aubergine eerst in plakjes van 1 cm dik en verdeel ze dan in kwartjes.
3. Snij de paprika in reepjes. Pel de tomaten, snij ze in fijne partjes.
4. Vermeng de gepelde en geplette knoflook met de olijfolie en de tomatenpuree, en een snuifje peper en zout.
5. Schep in 4 grote vellen bakpapier 1 eetlepel tomatencoulis. Verdeel er de groenten over. Leg er de tijm en de rozemarijn bij.
6. Vouw de pakketjes hermetisch dicht.
7. Zet ze ongeveer 20 minuten in het midden van de hete oven.
8. Lekker met rijst of stokbrood.
akrul zegt: