KookJij

Rauwkost met walnotensaus

Een heerlijk rauwkost met walnotensaus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: cucina italia
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rauwkost met walnotensaus te bereiden

Schaaf de venkelknollen met de kaasschaaf in dunne plakjes en leg ze in een ruime hoeveelheid water met wat ijs zodat ze gaan krullen en krokant worden.Snijd de wortel in dunne schijfjes en de stengel bleekselderij in blokjes.verwijder het velletje van de helft van de walnoten en maal ze fijn samen met de andere helft en ongeveer 60 mililiter water met een snufje zout.Voeg 1 eetlepel wijnazijn,wat peterslieblaadjes en 1 deciliter olijfolie toe en pureer alles tot een romig sausje.Doe de venkelplakjes,de wortels en de bleekselderij in een slabak en dien de rauwkost samen met het sausje op.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst