Recept
« Terug naar recepten
Red snapper op venkel
PT45M
Red snapper op venkel
Een heerlijk red snapper op venkel recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan de Vries
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Duitsland
Keuken:
Europese
Bron:
Horst Liefer
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Red snapper op venkel te bereiden
Venkel poetsen, in dunne schijven snijden en op een matig vuur in olijfolie aanbraden. Na ca. 3 minuten de suiker, kruidenazijn en het venkelzaad samen met zout en peper toevoegen en in 20 ca. 30 minuten gaar koken. Naar believen 2 cl. anijslikeur aan de groenten toevoegen.
De visfilet in ruiten snijden, zouten en door het meel halen en het teveel aan meel voorzichtig afkloppen. In een pan wat olijfolie verhitten en de filet daarin hoog aanbraden, tot zich aan de rand een eerste bruining laat zien. Dan de warmtebron lager zetten, de filets keren en op de ander kant goudbruin bakken. Filets uit de pan nemen en samen met de venkelgroenten op een bord serveren.
De visfilet in ruiten snijden, zouten en door het meel halen en het teveel aan meel voorzichtig afkloppen. In een pan wat olijfolie verhitten en de filet daarin hoog aanbraden, tot zich aan de rand een eerste bruining laat zien. Dan de warmtebron lager zetten, de filets keren en op de ander kant goudbruin bakken. Filets uit de pan nemen en samen met de venkelgroenten op een bord serveren.