Recept
« Terug naar recepten
reebiefstuk met hubertussaus
PT20M
reebiefstuk met hubertussaus
Een heerlijk reebiefstuk met hubertussaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Wild
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe reebiefstuk met hubertussaus te bereiden
Bestrooi de reebiefstukjes met zout en peper. Bak het spek uit in een pan en fruit hierin de gehakte ui. Voeg de champignons in plakjes gesneden, de puree, de bouillon en de kervel toe. Verwarm dit alles gedurende 10 min. Verwarm de boter in een andere pan en bak hierin de biefstukjes aan beide zijde bruin (reken 4 min aan iedere kant ). Bind de saus met de aangemengde bloem. Neem de biefstukjes uit de pan, Blus de bakboter met wat warm water en voeg dit toe aan de saus. Maak deze op smaak met peper. Voeg een scheutje slagroom toe voor een extra fijne smaak.
straetg zegt: