KookJij

reebiefstuk met hubertussaus

Een heerlijk reebiefstuk met hubertussaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Wild
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe reebiefstuk met hubertussaus te bereiden

Bestrooi de reebiefstukjes met zout en peper. Bak het spek uit in een pan en fruit hierin de gehakte ui. Voeg de champignons in plakjes gesneden, de puree, de bouillon en de kervel toe. Verwarm dit alles gedurende 10 min. Verwarm de boter in een andere pan en bak hierin de biefstukjes aan beide zijde bruin (reken 4 min aan iedere kant ). Bind de saus met de aangemengde bloem. Neem de biefstukjes uit de pan, Blus de bakboter met wat warm water en voeg dit toe aan de saus. Maak deze op smaak met peper. Voeg een scheutje slagroom toe voor een extra fijne smaak.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

straetg

straetg zegt:
welke groenten kan ik hierbij serveren ?
gerard vels

gerard vels zegt:
kent u ook een recept voor springbokbiefstuk met een cranberryportsaus ?
spijkerman

spijkerman zegt:
dit is eg lekker wij eten het altyd met ree bout
bobbeltje

bobbeltje zegt:
Bedankt Sjors,en fijne kerstdagen.Marijke
Sjors

Sjors zegt:
lekker mensen:D:D:D
Echt het proberen waard...:)