KookJij

Remouladesaus

Een heerlijk remouladesaus recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Sauzen & dressings - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Remouladesaus te bereiden

Roer alle ingredienten door elkaar.Deze saus is erg lekker bij krachtig smakende rauwe groenten zoals witlof of bleekselderij,maar ook bij vlees,kip of vis.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

kazak

kazak zegt:
Lijkt mij heel lekker!
madelon

madelon zegt:
Dicht bij school stopt een busje die broodjes verkoopt. En tussen deze broodjes zit altijd remouladesaus!!!! HEERLIJK:)
b veldhuis

b veldhuis zegt:
Het recept moet zijn: mayonaise met augurk,kappertjes,peterselie,kervel en dragon. Op smaak brengen met mosterd
bij vis iets ansjovis creme, succes er mee;)
Hibou

Hibou zegt:
Wat ik ook vaak doe is een kant en klare mayonaise uit de winkel opleuken met een scheut citroensap en kerriepoeder net zolang uitproberen tot de smaak en kleur je aanstaan, kan bijna niet missen.
Olskie

Olskie zegt:
Een kleine noot. Remoulade in een mayonaise saus en daar hoort geen hardgekookt eitje in. In een ravigotesaus (dit is een azijn saus) hoort het wel. (bijna) de zelfde ingrediënten een compleet andere saus
derbyke

derbyke zegt:
Hallo hibou , met het fijngehakt hard gekookt eitje bekom je de echte remoulade saus .Ik doe er zelfs gehakte ajuin en fijn gesneden peterselie aan toe .Groetjes van ons 3 :);):p
hibou

hibou zegt:
je hoort er officieël
wel een fijngehakt hardgekookt ei doorheen roeren niet soms ?
eef

eef zegt:
erg lekker thanks
anoniemetje

anoniemetje zegt:
dit is een heel lekker sausje;)heel erg bedankt:D:D:D:D:D
ANITA

ANITA zegt:
Dit recept gebruik ik voor op de forel die ik als vooraf serveer voor mijn twaalf gasten.:D