Recept
« Terug naar recepten
Rigatoni met Pittige tomatensaus en Geitenkaas
PT50M
Rigatoni met Pittige tomatensaus en Geitenkaas
Een heerlijk rigatoni met pittige tomatensaus en geitenkaas recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Ronny Henri Szostek
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rigatoni met Pittige tomatensaus en Geitenkaas te bereiden
Verhit de olijfolie en sueer de ui en knoflook ongeveer 5 minuten.
Voeg de witte wijn toe en laat het reduceren tot de helft.
Voeg de tomaten in blik, basilicum, zout & peper en de rode peper vlokken en roer alle goed om.
Laat 20 minuten op laag vuur koken of tot de saus voldoende is ingedikt. Rooster de paprika\'s onder de grill van je oven of op een gasvuur, verwijder de zwart gebrande schil en de pitten.
Snijd de geroosterde paprika\'s in stukjes en voeg ze bij de tomatensaus en laat het even mee verwarmen terwijl u de saus kookt.
Voeg de witte wijn toe en laat het reduceren tot de helft.
Voeg de tomaten in blik, basilicum, zout & peper en de rode peper vlokken en roer alle goed om.
Laat 20 minuten op laag vuur koken of tot de saus voldoende is ingedikt. Rooster de paprika\'s onder de grill van je oven of op een gasvuur, verwijder de zwart gebrande schil en de pitten.
Snijd de geroosterde paprika\'s in stukjes en voeg ze bij de tomatensaus en laat het even mee verwarmen terwijl u de saus kookt.