KookJij

Rigatoni met Pittige tomatensaus en Geitenkaas

Een heerlijk rigatoni met pittige tomatensaus en geitenkaas recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 50 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rigatoni met Pittige tomatensaus en Geitenkaas te bereiden

Verhit de olijfolie en sueer de ui en knoflook ongeveer 5 minuten.
Voeg de witte wijn toe en laat het reduceren tot de helft.
Voeg de tomaten in blik, basilicum, zout & peper en de rode peper vlokken en roer alle goed om.
Laat 20 minuten op laag vuur koken of tot de saus voldoende is ingedikt. Rooster de paprika\'s onder de grill van je oven of op een gasvuur, verwijder de zwart gebrande schil en de pitten.
Snijd de geroosterde paprika\'s in stukjes en voeg ze bij de tomatensaus en laat het even mee verwarmen terwijl u de saus kookt.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst