Recept
« Terug naar recepten
Rigatoni met ratatouille en sardines
PT30M
Rigatoni met ratatouille en sardines
Een heerlijk rigatoni met ratatouille en sardines recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Rigatoni met ratatouille en sardines te bereiden
1. Pel en snipper de ui. Spoel de aubergine, haal de zaadjes eruit en snij 'm in stukken. Spoel de paprika, verwijder zaadjes en zaadlijsten en snij 'm in stukken. Snij de selder in boogjes en hak de tomaten in stukken.
2. Verhit de olie en fruit de ui even. Doe er de aubergine, paprika en selder bij en laat alles 20 minuten stoven. Voeg er de tomaten aan toe en laat nog eens 5 minuten stoven.
3. Snij het teentje knoflook heel fijn en fruit het in flink wat olijfolie. Doe er de sardinefilets bij en meng alles goed.
4. Kook de pasta beetgaar. Giet af en roer door de groenten. Doe de sardines erbij en bestrooi met vers geraspte parmezaan
2. Verhit de olie en fruit de ui even. Doe er de aubergine, paprika en selder bij en laat alles 20 minuten stoven. Voeg er de tomaten aan toe en laat nog eens 5 minuten stoven.
3. Snij het teentje knoflook heel fijn en fruit het in flink wat olijfolie. Doe er de sardinefilets bij en meng alles goed.
4. Kook de pasta beetgaar. Giet af en roer door de groenten. Doe de sardines erbij en bestrooi met vers geraspte parmezaan