Recept
« Terug naar recepten
Rijst croquetten
PT20M
Rijst croquetten
Een heerlijk rijst croquetten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Rijst
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rijst croquetten te bereiden
De rijst gaar koken,laten afkoelen en met de bloem mengen.
De eieren met zout en peper loskloppen,dit mengsel samen met de kaas bij de rijst voegen.Een kom met eiwit en een kom met paneermeel.
De handen met bloem bestrooien en croquetten vormen ze in eiwit wentelen en vervolgens in paneermeel.
Goud bruin bakken in frietketel op 170gr.
De eieren met zout en peper loskloppen,dit mengsel samen met de kaas bij de rijst voegen.Een kom met eiwit en een kom met paneermeel.
De handen met bloem bestrooien en croquetten vormen ze in eiwit wentelen en vervolgens in paneermeel.
Goud bruin bakken in frietketel op 170gr.