Recept
« Terug naar recepten
Rijst met kip en perziken ( Pilaf - Pilav )
PT15M
Rijst met kip en perziken ( Pilaf - Pilav )
Een heerlijk rijst met kip en perziken ( pilaf - pilav ) recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Rene Schepers
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Gezonde recepten: Recept van Aliyah
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rijst met kip en perziken ( Pilaf - Pilav ) te bereiden
Kipfilet en ui in stukken snijden en aanbraden.
Ketjap, sambal, tomatenpuree en perzikensap toevoegen. Dit 15 tot 30 minuten laten sudderen.
Pan van het vuur halen en daarna de in stukjes gesneden perziken toevoegen.
Serveren met rijst en doperwten
Ketjap, sambal, tomatenpuree en perzikensap toevoegen. Dit 15 tot 30 minuten laten sudderen.
Pan van het vuur halen en daarna de in stukjes gesneden perziken toevoegen.
Serveren met rijst en doperwten
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Paul zegt:
rene-1970 zegt:
Het is bij ons ook een favoriet.
Klopt, Pilav veranderd in rijst. Dit recept is geen pilav.
Ga eens naar :Rijst op Pilav wijze
www.wezooz.nl en bekijk het filmpje hoe je een echte pilav maakt.
Pilav maak je met rijst of bulgur.
Dat is echt iets anders dan: serveren met rijst.
Ik neem zonder meer aan dat je recept lekker
smaakt, alleen de titel klopte niet.
Redactie KookJij.
Ellie zegt:
Anna zegt:
Heerlijk!
Groetjes,
Anna.:D
Sanne zegt:
In de Hollandse volksmond wordt dit recept Pilav genoemd. Zo ben ik via Google hier terecht gekomen. Heerlijk en makkelijk.
Groetjes Sanne