Recept
« Terug naar recepten
Rijst met paddestoelenstroganoff
PT30M
Rijst met paddestoelenstroganoff
Een heerlijk rijst met paddestoelenstroganoff recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Doortje Haas
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Rijst
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rijst met paddestoelenstroganoff te bereiden
Maak de uien schoon, snijd ze een keer doormidden en snijd ze dan in ringen, zodat je halve ringen krijgt. Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Maak de oesterzwammen schoon en snijd ze in reepjes. Pel de knoflookteentjes en snipper deze. Laat de kidneybonen uitlekken. Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Verhit in een grote pan wat boter en fruit hierin de uien en knoflook. Voeg dan de paddestoelen toe en bak deze 5 minuten mee. Roer de bloem door de paddestoelen en schenk beetje voor beetje de bouillon toe. Schep dan de kidneybonen erdoor en laat het gerecht goed warm worden. Maak het op smaak met peper en zout. Doe de rijst in een schaal en schep de stroganoff erover.