Recept
« Terug naar recepten
Rijstsalade met koriander
PT35M
Rijstsalade met koriander
Een heerlijk rijstsalade met koriander recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Rijst
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rijstsalade met koriander te bereiden
Liefhebbers van garnalen kunnen deze salade verrijken met gepelde gekookte garnalen.
Kook de rijst volgens gebruiksaanwijzing gaar in water met zout. Laat de uitlekken en afkoelen. Meng de olie, yoghurt, koriander, rode peper, gemberwortel, sesamzaad en wat zout en peper. Schep dit mengsel door rijst en serveer de salade op Romaanse slablaadjes.
Kook de rijst volgens gebruiksaanwijzing gaar in water met zout. Laat de uitlekken en afkoelen. Meng de olie, yoghurt, koriander, rode peper, gemberwortel, sesamzaad en wat zout en peper. Schep dit mengsel door rijst en serveer de salade op Romaanse slablaadjes.
Lizemie2 zegt: