Recept
« Terug naar recepten
Risotto met kip
PT50M
Risotto met kip
Heerlijk en makkelijk om mee te varieren naar smaak toevoegen wat je zelf lekker vind of weglaten wat je niet lust!
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Risotto met kip te bereiden
- Bak de gerookte spek een beetje uit en voeg de kip toe samen met de uien.
- Voeg de champignons toe en bak ze mee samen met de gehakte knoflook.
- risotto erbij doen en even mee bakken.
- Het blik tomatenstukjes met sap erbij doen en de bouillonblokjes erbij verkruimelen.
- 700 Ml kokend water erbij doen en goed doorroeren.
- 35 Minuten op zacht vuur laten gaar worden tot bijna alle vocht opgenomen is,goed blijven roeren,het verbrand snel!
- 10 Minuten voordat het gaar is de erwten erbij doen en laten meewarmen.
- De boursin,creme fraiche en peterselie erdoor roeren.
- Naar smaak afkruiden met peper,zout en paprikapoeder.