Recept
« Terug naar recepten
Rode Mul in een pakketje
PT30M
Rode Mul in een pakketje
Een heerlijk rode mul in een pakketje recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
visrecepten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rode Mul in een pakketje te bereiden
Verwarm de oven voor op 190 ºC.
Knip 8 stukken vetvrij bakpapier van 20x30 cm. Leg er telkens 2 op elkaar en besmeer ze in het midden met een theelepel olijfolie. Leg daarop reepjes knolselderij, prei en venkel. Strooi er een beetje zout over. Leg de mulfilets op de groente en verdeel daarover rode ui, haricots verts en rozemarijn. Bestrooi met peper en leg er plakjes citroen op. Vouw de pakketjes goed dicht. Rol de naden op en zet ze vast met paperclips of pak het papier samen boven de vis en bind het met keukengaren vast. Plaats de vispakketjes in een ingevette ovenschaal en laat ze iets onder het midden van de oven in 15 minuten garen. Het papier wordt lichtbruin. Schuif de vispakketjes op 4 warme borden en open ze vlak voor het serveren.
Knip 8 stukken vetvrij bakpapier van 20x30 cm. Leg er telkens 2 op elkaar en besmeer ze in het midden met een theelepel olijfolie. Leg daarop reepjes knolselderij, prei en venkel. Strooi er een beetje zout over. Leg de mulfilets op de groente en verdeel daarover rode ui, haricots verts en rozemarijn. Bestrooi met peper en leg er plakjes citroen op. Vouw de pakketjes goed dicht. Rol de naden op en zet ze vast met paperclips of pak het papier samen boven de vis en bind het met keukengaren vast. Plaats de vispakketjes in een ingevette ovenschaal en laat ze iets onder het midden van de oven in 15 minuten garen. Het papier wordt lichtbruin. Schuif de vispakketjes op 4 warme borden en open ze vlak voor het serveren.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
hns zegt:
Het leuke vond ik het fijn snijden, de knolselderij in lucifertjes. met vrnd groeten Hans:):):)
fijnproever zegt:
Groetjes, Erwin:D:D
hns zegt:
Heb de pakketjes bij 175 grd gegaard 25 min. Naast Roosmarijn ook wat Salie toegevoegd. Smaak best prima! Vond alleen de knolselderij wat gronderig, misschien vooraf 'marineren' met zuur, ketjap en mosterd. Groet Hans:):):)
En die Bores lust werkelijk alles, van venkelknol tot knolselderij toe.
fijnproever zegt:
hns zegt:
Ben benieuwd naar het resultaat. grt Hans
:);):p:D
fijnproever zegt: