Recept
« Terug naar recepten
Rode poon in papillotte
PT40M
Rode poon in papillotte
Een heerlijk rode poon in papillotte recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
libelle-lekker.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rode poon in papillotte te bereiden
Maak de vissen schoon. Kruid met peper en (eventueel) zout.
Bestrijk vier vellen aluminiumfolie met olie. Leg op elk stuk folie een plak ham.
Was de champignons, snipper fijn en kruid. Leg op elke plak ham een laagje champignons en daarop een visje, een 1/2 tomaat in stukjes en een 1/2 sjalotje in snippers. Kruid eventueel nog wat bij en sluit de papillotten.
Laat gedurende 20 à 25 minuten in de hete oven (200°C) gaar worden. Open de papillotten alvorens op te dienen.