KookJij

Rode poon in papillotte

Een heerlijk rode poon in papillotte recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rode poon in papillotte te bereiden


Maak de vissen schoon. Kruid met peper en (eventueel) zout.
Bestrijk vier vellen aluminiumfolie met olie. Leg op elk stuk folie een plak ham.
Was de champignons, snipper fijn en kruid. Leg op elke plak ham een laagje champignons en daarop een visje, een 1/2 tomaat in stukjes en een 1/2 sjalotje in snippers. Kruid eventueel nog wat bij en sluit de papillotten.
Laat gedurende 20 à 25 minuten in de hete oven (200°C) gaar worden. Open de papillotten alvorens op te dienen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst