Recept
« Terug naar recepten
Rode tonijn met Tropicana Pineapple en Lime saus
PT10M
Rode tonijn met Tropicana Pineapple en Lime saus
Een heerlijk rode tonijn met tropicana pineapple en lime saus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Valerie Bruyninckx
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rode tonijn met Tropicana Pineapple en Lime saus te bereiden
Laat de Tropicana Pineapple & Lime voor de helft inkoken. Meng de ingekookte en afgekoelde jus met de oliën en de sojasaus.
Snijd de tonijn in blokjes. Bak de blokjes aan alle kanten in een hete pan met olijfolie (kort aanbraden langs alle zijden).
Schik de waterkers en de tonijn op borden. Besprenkel de tonijn met de oosterse Tropicanasaus.
Tip: vervang de waterkers door asperges (seizoen)
Snijd de tonijn in blokjes. Bak de blokjes aan alle kanten in een hete pan met olijfolie (kort aanbraden langs alle zijden).
Schik de waterkers en de tonijn op borden. Besprenkel de tonijn met de oosterse Tropicanasaus.
Tip: vervang de waterkers door asperges (seizoen)