Recept
« Terug naar recepten
Rode-uientaartjes met walnoten en blauwe kaas
PT45M
Rode-uientaartjes met walnoten en blauwe kaas
Een heerlijk rode-uientaartjes met walnoten en blauwe kaas recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Lambert
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rode-uientaartjes met walnoten en blauwe kaas te bereiden
Laat het deeg ontdooien en een beetje rijzen.Schil de uien fijn en fruit ze in wat olie en zachtjes laten sudderen.Voeg na 10 min.de azijn,peper en zout toe en nog 5 min.laten sudderen.Rol het deeg uit tot vierkante plakjes.Beleg in het midden met de uien en bak ze in een hete oven(190C)snel bruin.Neem ze uit de oven en bestrooi ze met verkruimelde blauwe kaas en grof gehakte walnoten.