KookJij

Rodekool met cider, appelen, spek en uien

Een heerlijk rodekool met cider, appelen, spek en uien recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 75 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Njam.tv
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rodekool met cider, appelen, spek en uien te bereiden

Bak het spek lichtjes aan in de olie. Leg eerst een beetje kool, dan enkele appelpartjes, uiringen en een beetje spek in lagen in een stoofpan. Ga door tot alle ingrediënten op zijn, eindig met kool.

Kruid elke laag lichtjes met zout en peper. Giet de cider eroverheen en laat afgedekt zachtjes sudderen op een laag vuur gedurende ca. 60 min.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst