Recept
« Terug naar recepten
Roedjak
PT15M
Roedjak
Een heerlijk roedjak recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Roedjak te bereiden
Fruit in schijven of blokjes snijden en in een schaal doen.De citroen persen we uit en mengen we met het fruit.Sausje: De goela djawa maken we fijn met 3 eetl. water. We voegen de kruiden toe en roeren het geheel tot een glad papje.Saus en fruit door mekaar mengen.
bobbeltje zegt: