Recept
« Terug naar recepten
Roerbakschotel Chinese kool met gemengde paddestoe
PT15M
Roerbakschotel Chinese kool met gemengde paddestoe
Een heerlijk roerbakschotel chinese kool met gemengde paddestoe recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Smokey Bear
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Wokken
- > Hoofdgerechten - Wokken
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
China
Keuken:
Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Roerbakschotel Chinese kool met gemengde paddestoe te bereiden
Verwijder de hoofdnerf uit de koolbladeren en snij deze dan aan reepjes.
Snij de kipfilet en strooi er de laos overheen dan peper en zout en roerbak deze dan samen met de fijn gehakte knoflook circa 5 minuten.
Voeg dan de paddestoelen en de paprikablokjes toe en roerbak deze ook nog een 2 minuten.
Dan in drie of vier keer de Chinese kool reepjes toevoegen en nog een kleine 3 minuutjes mee roerbakken.
Neem nu de wok van het vuur en roer de roomkaas met kruiden er goed door heen.
Serveren bij de nasi, rijst of in bouillon gekookte mie
Snij de kipfilet en strooi er de laos overheen dan peper en zout en roerbak deze dan samen met de fijn gehakte knoflook circa 5 minuten.
Voeg dan de paddestoelen en de paprikablokjes toe en roerbak deze ook nog een 2 minuten.
Dan in drie of vier keer de Chinese kool reepjes toevoegen en nog een kleine 3 minuutjes mee roerbakken.
Neem nu de wok van het vuur en roer de roomkaas met kruiden er goed door heen.
Serveren bij de nasi, rijst of in bouillon gekookte mie
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
smokey zegt:
derbyke zegt: