Recept
« Terug naar recepten
Roergebakken salade van gemengde groenten
PT30M
Roergebakken salade van gemengde groenten
Een heerlijk roergebakken salade van gemengde groenten recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
China
Keuken:
Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Roergebakken salade van gemengde groenten te bereiden
Pel de ui en snijd hem in dunne ringen.Maak de preien schoon en snijd ze aan een kant in de lengte doormidden.Open de preien en was ze onder stromend koud water en snijd iedere prei in drie stukken en snijd ieder stuk in zeer dunne reepjes.Verhit de olie in de wok en roerbak de ui en knoflook 2 min.totdat ze glazig zijn,maar niet verkleurd.Voeg de peultjes toe en roerbak ze 4 min.Voeg de andere ingredienten toe en roerbak ze 2 min.Serveer er gekookte rijst bij besprenkeld met sojasaus.